SEO training

Zoekmachine Optimalisatie, ook wel SEO optimalisatie genoemd, houdt in dat de website qua techniek, inhoud en linkstructuur wordt verbeterd. Het doel hiervan is dat de site beter vindbaar wordt in Google en andere zoekmachines. De ontwikkelingen in het zoekmachine landschap gaan snel. Daarom is het belangrijk om jouw website zo optimaal mogelijk in te richten. Door middel van deze SEO training leer je jouw website te optimaliseren.

Als jouw klanten in Google zoeken, wil je bovenaan in de zoekresultaten staan, het liefst op de 1e pagina. Dit gaat niet vanzelf! Door zoekmachine optimalisatie kun je met hoge posities in Google relevante bezoekers bereiken zonder dat je voor je bezoekers hoeft te betalen. Onze training is erop gericht dat je na deze training heel gericht aan de slag kunt met jouw website. De training vindt plaats in kleine groepjes 2 – 5 personen, op het kantoor van Buro Foss. Voor deze SEO training heb je een laptop nodig, je kan bij Buro Foss gebruik maken van het WiFi-netwerk.

Introductie SEO

10.00 uur start training

 • SEO: wat is het eigenlijk?
  En welke rol speelt SEO in de online marketingmix van tegenwoordig? Het begin van SEO en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Google algoritme, wat houdt dat in?
 • SEO copywriting: Do’s and don’ts voor het schrijven van SEO-teksten
  We oefenen met online copywriting. Welke titels doen het bijvoorbeeld goed en hoe zorg je ervoor dat de teksten van jouw website scoren op de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden?

12.30 uur: Lunchpauze

Aan de slag met SEO

13:30 uur: Vervolg training

 • Brainstorm: welke zoekwoorden zijn belangrijk voor jullie?
  Zoekwoorden bedenken is niet moeilijk, maar hoe kies je de beste zoekwoorden?
 • De perfect geoptimaliseerde tekst
  We bespreken onder meer verschillende soorten SEO-teksten, meta data, duplicate content, keyword mapping en keyword density.
 • Hoe succesvol ben je eigenlijk
  Je krijgt praktische tips en tools aangereikt om jouw succes te meten, te interpreteren en te verbeteren. We maken ook een klein uitstapje naar Google Analytics en Google Webmaster Tools.
 • Follow-up: wat ga je doen met deze kennis en kunde?
  Een goed begin is het halve werk. We bespreken gezamenlijk hoe je vanaf morgen SEO toe kunt passen in jouw online communicatie.

16:00 uur: Einde training

De kosten voor deze training SEO Copywriting bedragen € 395,- excl. BTW p.p, inclusief lunch.

Locatie SEO training

De trainingen vinden plaats op de locatie van Buro Foss in Amstelveen. Bekijk hier de routebeschrijving naar ons kantoor.