Selecteer een pagina

Social media expert

Social advertising houdt in dat je adverteert op social media. Een heel doeltreffend online advertising kanaal waarmee je je doelgroep snel bereikt. Facebook en Instagram zijn de belangrijkste social advertising kanalen waar wij mee werken. In Nederland blijken dit vooralsnog de meeste effectieve, doeltreffende en meest gebruikte social media kanalen.

Facebook advertising & Instagram advertising

Volgens het Nationaal Social Media onderzoek dat in maart 2018 is gepubliceerd, heeft Facebook 10,8 miljoen gebruikers in Nederland. Instagram wordt door 4,1 miljoen Nederlanders gebruikt. Het aantal dagelijkse gebruikers op Instagram is ten opzichte van 2017 zelfs met 40 procent gestegen!

Door te adverteren op Facebook en Instagram benader je interessante doelgroepen op basis van interesses, (online) gedrag of demografische gegevens. Als adverteerder maak je optimaal gebruik van de data die bekend zijn van de gebruikers. Gebruikers van social media delen belangrijke levensgebeurtenissen op de platformen. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een nieuw huis. Niet alleen het delen van content maar ook het ‘liken’ van content, zorgt voor unieke kansen voor adverteerders.

Heldere prijzen per maand

De tarieven die wij hanteren voor social advertising zijn heel helder. Wij werken met vaste tarieven per maand, dus geen uurtje-factuurtje.

Transparante werkwijze

  • Wekelijks voeren we verbeteringen en optimalisaties door aan de advertenties.
  • Elke maand overleggen we via Google Hangout, Skype of telefonisch en bespreken we het custom-made maandrapport

Persoonlijke Social advertising specialist

We hebben als bureau goede reviews. Wat ons anders maakt? De persoonlijke benadering. Elke specialist werkt bij Buro Foss voor maximaal 10 klanten. Waarom? Zo hebben we écht tijd en aandacht voor onze klanten.

Wil je aan de slag met Social advertising of Facebook en Instagram? Neem dan contact op met onze Social advertising specialist om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Marloes AdWords specialist

Neem contact op