Over ons


Buro Foss is een jong, dynamisch Online Marketing bureau met Focus Op Search Strategie. Wij zijn specialist in Google AdWords en Bing Ads. Wij verzorgen ook Facebook & Instagram marketing voor bedrijven.

Wie wij zijn…

Marloes - Buro Foss

 

Marloes is oprichter van Buro Foss en specialist in Google AdWords & Bing Ads.

 

 

Jeroen - Buro Foss

 

Jeroen is bij Buro Foss specialist in Facebook & Instagram marketing

Google Partner

Wij zijn Google Partner. Google selecteert voor deze status alleen (financieel) gezonde online marketingbedrijven die gecertificeerde AdWords specialisten in huis hebben en een tevreden klantenbestand hebben opgebouwd. Wij zijn AdWords gecertificeerd op het gebied van Search Fundamentals & Advanced, Google Shopping, Display advertising, You Tube advertising & Mobile advertising.

Meer over Google AdWords

Social advertising

Onder social advertising verstaan we het adverteren op social media netwerken. Met social advertising wordt er een boost gegeven aan een social media campagne of andere marketingactiviteiten. Denk aan het vergroten van het aantal fans, het verhogen van conversies of het genereren van meer naamsbekendheid. Buro Foss bezit de Facebook Blueprint accreditatie voor bewezen kennis en ervaring met Facebook & Instagram campagnes.

Meer over Social advertising

Bing gecertificeerd

Om voor te lopen op de concurrentie maakt Buro Foss naast Google Adwords al meerdere jaren gebruik van Bing Ads. Om meer uit de Bing Ads campagnes zijn wij sinds 16 april 2017 officieel Bing gecertificeerd. Een extra kwaliteitswaarborg, want deze certificering verzekert onze klanten ervan dat ze te maken hebben met specialisten die beschikken over voldoende kennis op het gebied van zoekmachine marketing.

Meer over Bing adverteren