Over ons

Buro Foss is een strategisch online marketing partner voor start-ups, scale ups en MKB organisaties. We zijn specialisten in Google Ads, LinkedIn en Facebook adverteren. We zijn een data-gedreven bureau met een growth mindset. 

 

 

Marloes - Buro Foss

Marloes is oprichter van Buro Foss en specialist in Google AdWords, Conversie optimalisatie & Google Analytics.

Jeroen - Buro Foss

Jeroen is bij Buro Foss specialist in Facebook & Instagram marketing en content marketing.

Andrea - Buro Foss

Andrea is bij Buro Foss allround online marketeer met expertise in social media advertising en Google Ads.

Specialismes

Google AdWords

Wij zijn Google Partner. Google selecteert voor deze status alleen (financieel) gezonde online marketingbedrijven die gecertificeerde AdWords specialisten in huis hebben en een tevreden klantenbestand hebben opgebouwd. Wij zijn AdWords specialisten op het gebied van Search Fundamentals & Advanced, Google Shopping, Display advertising, You Tube advertising & Mobile advertising.

 

Social advertising

Onder social advertising verstaan we het adverteren op social media netwerken. Met social advertising wordt er een boost gegeven aan een social media campagne of andere marketingactiviteiten. Denk aan het vergroten van het aantal fans, het verhogen van conversies of het genereren van meer naamsbekendheid. We zijn experts op het gebied van LinkedIn advertising en Facebook advertising. 

Data driven

Om helder en duidelijk te rapporteren maken we naast het bekende Google Analytics al meerdere jaren gebruik van diverse analyse en rapportage tools waarin verschillende advertentiebronnen kunnen worden gecombineerd. Naast specialisten in Google Analytics zijn we experts in Google Tag Manager en Google Data Studio. Voor onze klanten maken wij rapportages op maat en maken resultaten 100% inzichtelijk en helder.