Over ons


Wij zijn een kleinschalig online marketing bureau, gevestigd in Amstelveen. Onze diensten focussen zich op Search Strategie. Dat betekent dat wij specialist zijn in adverteren in Google AdWords, adverteren in zoekmachine Bing en adverteren op Social Media. Daarnaast zijn we expert in Google Analytics en Google Tag Manager. Marloes Smit is oprichter van Buro Foss en Senior SEA Specialist.

Marloes Smit

Google Partner

Wij zijn Google Partner. Google selecteert voor deze status alleen (financieel) gezonde online marketingbedrijven die gecertificeerde AdWords specialisten in huis hebben en een tevreden klantenbestand hebben opgebouwd. Wij zijn sinds april 2015 Google AdWords gecertificeerd op het gebied van Search Fundamentals & Advanced, Google Shopping, Display advertising, You Tube advertising & Mobile advertising.

Meer over Google AdWords

Bing gecertificeerd

Om voor te lopen op de concurrentie maakt Buro Foss naast Google Adwords al meerdere jaren gebruik van Bing Ads. Om meer uit de Bing Ads campagnes zijn wij sinds 16 april 2017 officieel Bing gecertificeerd. Een extra kwaliteitswaarborg, want deze certificering verzekert onze klanten ervan dat ze te maken hebben met specialisten die beschikken over voldoende kennis op het gebied van zoekmachine marketing.

Meer over Bing adverteren

Adverteren op Social Media

Onder social advertising verstaan we het adverteren op social media netwerken. Met social advertising wordt er een boost gegeven aan een social media campagne of andere marketingactiviteiten. Denk aan het vergroten van het aantal fans, het verhogen van conversies of het genereren van meer naamsbekendheid.

Met specifieke targetting zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap zien.

Meer over Social Media Ads