Selecteer een pagina

Social Media specialist

[vc_row row_height_percent=”10″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column column_width_percent=”100″ position_horizontal=”left” align_horizontal=”align_center” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

Social media

Social Media lijkt het middel om klanten aan een merk of organisatie te binden. Maar zo eenvoudig is het niet om een relatie met de klant op te bouwen. Dit kost nu eenmaal tijd. Wij hebben als social media specialist ruime ervaring met community management en social advertising campagnes.

Wie via Social Media investeert in de beleving van de klant en goed luistert naar zijn klanten, krijgt daar vertrouwen voor terug. Zo leidt de inzet van Social Media uiteindelijk tot meer verkopen en langdurige betrokkenheid. Advertenties op bijvoorbeeld Facebook geven je media campagnes een boost. Groot voordeel van deze advertenties is dat je direct een specifieke doelgroep kunt bereiken. Wel is het noodzakelijk om de advertenties slim in te zetten.

Op zoek naar een social media specialist die campagnes op Facebook voor je kan opzetten en beheren? Of ben je op zoek naar tijdelijke invulling van je social media werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden als interim community manager.

Buro Foss inhuren als Social Media specialist?

Wil je Buro Foss inhuren als freelance Social Media specialist? Dat kan. Hieronder enkele voorbeelden van social media activiteiten:

    • Facebook campagnes opzetten, beheren en optimaliseren,
    • Opzetten en uitvoeren van een social media strategie,
    • Opzetten, beheren en optimaliseren van Instagram campagnes,
    • Beheren en plaatsen van content op social media kanalen,
    • Reageren en managen van social media kanalen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]