SEO

Als jouw klanten in Google zoeken, wil je bovenaan in de zoekresultaten staan, het liefst op de 1e pagina. Dit gaat niet vanzelf! Als SEO specialist zorgen wij door zoekmachine optimalisatie dat je hoge posities bereikt in Google. En daarmee relevante bezoekers naar je website weet te trekken.

Zoekmachine Optimalisatie, ook wel SEO genoemd, houdt in dat de website qua techniek, inhoud en linkstructuur wordt verbeterd. Het doel hiervan is dat de site beter vindbaar wordt in Google en andere zoekmachines. De ontwikkelingen in het zoekmachine landschap gaan snel. Daarom is het belangrijk om jouw website zo optimaal mogelijk in te richten.

Belangrijk voor zoekmachine optimalisatie is focus op de juiste zoekwoorden. Een zoekwoorden onderzoek is daarbij essentieel. Begin niet zomaar met het vullen van je site met zoekwoorden, maar laat een gedegen onderzoek doen. Weet waar jouw klanten op zoeken en verwerk deze zoektermen op de juiste manier in de website. Door middel van een zoekwoorden onderzoek en een SEO copywriting advies vertellen wij op welke manier je de website het beste kunt inrichten. De technische opbouw en de interne -en backlinkstructuur zijn ook van belang om goed te scoren in de zoekmachines. Buro Foss is SEO specialist en heeft jaren ervaring met het optimaliseren van websites in diverse branches.

SEO en WordPress

Heb je een WordPress website maar weet je niet goed hoe je deze vindbaar kunt maken in Google? Er zijn diverse SEO plugins voor WordPress websites die je hierbij kunnen helpen. Maak jij al gebruik van een SEO plugin voor WordPress maar weet je niet precies de do’s en don’ts, laat je adviseren.

Buro Foss inhuren als SEO specialist?

Wil je Buro Foss inhuren als freelance SEO specialist? Dat kan. Je kunt ons voor een geheel SEO project inhuren of voor een deelproject. Hieronder vind je een aantal SEO werkzaamheden die we kunnen doen:

  • SEO check uitvoeren,
  • Zoekwoorden onderzoek & advies,
  • Copywriting advies voor de content van de webpagina’s van jouw website,
  • Linkbuilding advies voor relevante content en voor jou interessante websites die relevante inkomende links kunnen bezorgen,
  • SEO optimalisatie van aantal pagina’s naar keuze (Pagina’s van jouw website worden geoptimaliseerd en voorzien van een HTML headingstructuur, SEO meta data, interne links, een goede keyword/zoekwoord dichtheid en voldoende tekst per pagina),
  • Optimalisatie van je WordPress website