Google AdWords

Als AdWords specialist (SEA specialist) heb je fantastische mogelijkheden om meer omzet te realiseren. Volledig transparant en snel inzetbaar. Wanneer je dan ook nog eens kiest om het beheer van je campagnes uit te besteden, ben je verzekerd van optimaal resultaat.

AdWords support

Wil jij graag een AdWords specialist inhuren en AdWords uitbesteden aan een professionele Google partner? Wij bieden AdWords support d.m.v. AdWords pakketten. Zo laat je het moeilijke werk aan ons over maar word je volledig op de hoogte gehouden van de prestaties en de kosten van jouw campagnes.

Heb je op dit moment AdWords campagnes lopen? Maar ben je niet tevreden over de resultaten? Vraag dan vrijblijvend een AdWords scan aan.

Wat we doen als AdWords specialist

AdWords specialist inhuren?

We hebben als AdWords bureau goede reviews. Wat ons anders maakt? Misschien onze persoonlijke benadering? Onze tevreden klanten? Of onze visie dat rendement uit het beheren van Google AdWords vanzelfsprekend moet zijn. Niet altijd bovenaan willen staan, maar rendement en resultaat van de AdWords campagnes, staan bij ons centraal.

Buro Foss is Adwords Certified Partner. Dit betekent dat Google ons vertrouwt en we serieuze praktijkervaring hebben.

Google AdWords specialist

Onze certificeringen:

  • Basisbeginselen van Adverteren
  • Advanced Search advertising
  • Advanced Display advertising
  • Google Shopping
  • Google Analytics

Tarieven AdWords specialist

De tarieven die wij hanteren zijn heel helder. Wij werken niet met uurtarieven maar met vaste maandprijzen in de vorm van AdWords pakketten.

  • Vanaf €495 per maand
  • We hanteren een duidelijke scheiding tussen mediabudget (‘klikkosten’) en onze kosten (uren die we maken voor AdWords management). Dit is het meest transparant en eerlijk. Dat betekent dat je aan mediabudget €2.000 per maand kwijt kunt zijn, en aan het management €495 per maand.