AdWords specialist


Als AdWords specialist heb je fantastische mogelijkheden om meer omzet te realiseren. Volledig transparant en snel inzetbaar. Wanneer je kiest om het beheer van je campagnes uit te besteden, ben je verzekerd van optimaal resultaat.

Uitbesteden aan de AdWords specialist

Wil jij graag AdWords uitbesteden aan een AdWords specialist? Wij bieden AdWords support aan in de vorm van AdWords pakketten. Op die manier laat je het moeilijke werk aan ons over. Maar houden we je wel helemaal op de hoogte van alle campagne resultaten. Ideaal toch?

Wat kost het inhuren van een AdWords specialist?

De tarieven die wij als AdWords bureau hanteren zijn heel duidelijk. Wij werken namelijk met vaste tarieven per maand, dus geen uurtje-factuurtje.

Transparante werkwijze

  • Wekelijks voeren we geplande optimalisaties door.
  • Wekelijks ontvang je een korte update met de voltooide acties.
  • Elke maand overleggen we via Google Hangout, Skype of telefonisch. En bespreken we het custom-made maandrapport.

Persoonlijke AdWords specialist

We hebben als AdWords bureau goede reviews. Wat ons anders als AdWords bureau écht anders maakt? Waarschijnlijk de persoonlijke benadering. Elke AdWords specialist werkt bij Buro Foss namelijk maximaal 10 klanten. Daardoor hebben we als Google AdWords specialist écht tijd en aandacht voor onze klanten.

Google vertrouwt ons als AdWords bureau

Niet altijd bovenaan willen staan, maar rendement en resultaat van de AdWords campagnes, staan bij ons centraal. Buro Foss is Adwords Certified Partner. Dit betekent dat Google ons als AdWords bureau vertrouwt en we serieuze praktijkervaring hebben.

Google AdWords specialist

We beschikken als Google Partner over de volgende officiële certificeringen:

  • Basisbeginselen van Adverteren
  • Advanced Search advertising
  • Advanced Display advertising
  • Google Shopping

Buro Foss in de media

Wij schrijven regelmatig over ons boeiende vakgebied. Misschien ken je ons wel van Frankwatching of Emerce. Op Frankwatching verscheen: Nieuw in AdWords: 4 functies om doelgroepen beter te bereiken. Op Emerce verscheen: Is Google AdWords effectiever dan adverteren op Facebook en Instagram?