Google AdWords


Als AdWords specialist (SEA specialist) heb je fantastische mogelijkheden om meer omzet te realiseren. Volledig transparant en snel inzetbaar. Wanneer je dan ook nog eens kiest om het beheer van je campagnes uit te besteden, ben je verzekerd van optimaal resultaat.

AdWords uitbesteden

Wil jij graag AdWords uitbesteden aan een professionele Google partner? Wij bieden AdWords support d.m.v. AdWords pakketten. Zo laat je het moeilijke werk aan ons over maar houden we je op de hoogte van de campagne resultaten.

Heb je op dit moment AdWords campagnes lopen? Maar ben je niet tevreden over de resultaten? Vraag dan de gratis AdWords scan aan. Onze AdWords specialist gaat dan voor je aan de slag en stuurt je een eerlijk en objectief advies met punten zodat jij je campagnes kan verbeteren.

Heldere prijzen per maand

De tarieven die wij hanteren zijn heel helder. Wij werken met heldere prijzen per maand, dus geen uurtje-factuurtje.

Transparante werkwijze

  • Wekelijks voeren we geplande optimalisaties door (bijvoorbeeld demografische of advertentie-optimalisaties)
  • Wekelijks ontvang je een korte update met de voltooide acties
  • Elke maand overleggen we via Google Hangout, Skype of telefonisch en bespreken we het custom-made maandrapport

Persoonlijke AdWords specialist

We hebben als AdWords bureau goede reviews. Wat ons anders maakt? De persoonlijke benadering. Elke AdWords specialist werkt bij Buro Foss voor maximaal 10 klanten. Waarom? Zo hebben we écht tijd en aandacht voor onze klanten.

Google vertrouwt ons

Niet altijd bovenaan willen staan, maar rendement en resultaat van de AdWords campagnes, staan bij ons centraal. Buro Foss is Adwords Certified Partner. Dit betekent dat Google ons vertrouwt en we serieuze praktijkervaring hebben.

Google AdWords specialist

We beschikken als Google Partner over de volgende officiële certificeringen:

  • Basisbeginselen van Adverteren
  • Advanced Search advertising
  • Advanced Display advertising
  • Google Shopping

In de media

Wij schrijven regelmatig over ons boeiende vakgebied. Misschien ken je ons wel van Frankwatching of Emerce. Zo schreven we onlangs nog over nieuwe ontwikkelingen in Google AdWords op Frankwatching: Nieuw in AdWords: 4 functies om doelgroepen beter te bereiken. Op Emerce verscheen: Is Google AdWords effectiever dan adverteren op Facebook en Instagram?