AdWords uitbesteden aan AdWords/SEA specialist

Als Google AdWords/ SEA specialist heb je fantastische mogelijkheden om nieuwe klanten te werven. Volledig transparant en snel inzetbaar. Wanneer je dan ook nog eens kiest voor AdWords uit te besteden, ben je verzekerd van optimaal resultaat. Als Google AdWords specialist laten we jouw campagnes slagen. Buro Foss is tevens Google Certified Partner.

Wij staan te popelen om direct aan de slag te gaan bij het zien van zoveel onbenutte kansen bij vrijwel élke nieuwe Google AdWords account dat wij in ons beheer krijgen.

Maak gebruik van onze AdWords pakketten

Wil jij graag een AdWords specialist inhuren en AdWords uitbesteden aan een professionele Google partner? Wij helpen onze klanten in de vorm van AdWords pakketten, zo laat je het moeilijke werk aan ons over maar word je volledig op de hoogte gehouden van de prestaties en de kosten van jouw campagnes.

Heb je op dit moment AdWords campagnes lopen? Maar ben je niet tevreden over de resultaten? Vraag dan vrijblijvend eens een AdWords scan aan!

Zet Google AdWords in voor je webshop

Naast reguliere campagnes, kun je ons als AdWords specialist ook Display Advertising, Google Shopping of Remarketing campagnes laten beheren en optimaliseren. Binnen het Display Netwerk van Google heb je veel kansen om je merk te versterken en je zichtbaarheid te vergroten. Zet bijvoorbeeld remarketing in om aan je bezoekers op andere websites jouw ads te tonen. Wil je AdWords inzetten voor je webshop? Dan is Google Shopping een uitstekend kanaal om meer te verkopen.

Wat we doen als SEA specialist

Wat kost het inhuren van een AdWords specialist

We zijn heel helder over de kosten. Wij werken niet met uur tarieven maar met duidelijke AdWords pakketten. We hebben goede prijzen en zijn duidelijk in wat je hier voor terugkrijgt:

  • Vanaf €450 per maand
  • We hanteren een duidelijke scheiding tussen mediabudget (‘klikkosten’) en onze kosten (uren die we maken voor management, optimalisatie en rapportage). Dit is het meest transparant en eerlijk. Dat betekent dat je aan mediabudget €2.000 per maand kwijt kunt zijn, en aan het management €450 per maand.

Waarom zou je ons inhuren als AdWords specialist?

We hebben als AdWords bureau goede reviews. Wat ons anders maakt? Misschien onze persoonlijke benadering? Onze kennis en ervaring? Onze tevreden klanten? Of onze visie dat rendement uit het beheren van Google AdWords vanzelfsprekend moet zijn. Niet altijd bovenaan willen staan, maar rendement en resultaat van de AdWords campagnes, staan bij ons centraal.

We zijn officieel Adwords Certified Partner. Dit betekent dat Google ons vertrouwt en we serieuze praktijkervaring hebben.

Google Partner

Onze certificeringen:

  • Basisbeginselen van Adverteren
  • Advanced Search
  • Advanced Display
  • Analytics

AdWords specialist