Google AdWords uitbesteden?

Heb je het gevoel dat je onvoldoende rendement uit je Google AdWords campagnes haalt? Dat je omzet laat liggen? Ontvang binnen 3 werkdagen de Google AdWords scan* t.w.v. € 295.

*Alleen mogelijk voor accounts met gemiddeld maandbudget van € 700 per maand.

Dit is wat je krijgt..

  • Eerlijk en objectief advies over jouw AdWords campagnes
  • Concrete punten waar je zelf mee aan de slag kunt
  • Google AdWords scan op maat

AdWords scan

Gratis scan t.w.v. € 295

Naam

E-mail

AdWords klant ID

Toelichting

Google Partner

Veelgestelde vragen


Google Adwords is één van de populairste online marketing activiteiten. Google AdWords is effectief, meetbaar en levert ontzettend snel resultaat op. Als je Google AdWords zelf wilt beheren - naast je dagelijkse werkzaamheden - dan zijn er verschillende cursussen en trainingen die je kunt doen om te leren hoe je zo goed mogelijk met AdWords werkt. Maar het beheren van Google AdWords is ook een specialistisch vakgebied. Het kost veel tijd om bij te blijven met alle nieuwe features en strategieën die Google continu ontwikkelt. Het is een full-time job om veranderingen door te voeren, te analyseren en optimaliseren, te testen en aan te passen. Ben jij een marketeer, communicatie medewerker of eigenaar van een onderneming met te weinig tijd? Besteed Google AdWords dan uit aan een vakspecialist.
De Google Adwords specialist zorgt ervoor dat het Google AdWords budget zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Door AdWords campagnes te beheren, te meten, te analyseren en te optimaliseren zorgt de specialist voor een zo maximaal mogelijk rendement.Hij of zij zet diverse AdWords campagnes in om jouw doelgroep in de diverse fases van de customer journey te bereiken.
Wij zijn al enige jaren Google Partner. Google Adwords is immers onze specialiteit. Je kunt ons inzetten voor Search advertising, Google Shopping, Display advertising en Video advertising.Daarnaast zijn we ook Bing Ads én Google Analytics gecertificeerd.
Wij beheren en optimaliseren AdWords campagnes voor vaste prijzen per maand en werken dus niet met een uurtarief. Onze maandtarieven zijn helder beschreven op onze website. Je weet dus elke maand waar je aan toe bent omdat deze tarieven vast staan.
We zijn een kleinschalig bureau en hebben een persoonlijk 1 op 1 contact met onze klanten. Wij werken maximaal voor 10 klanten per specialist zodat we onze belofte waar kunnen maken:
1. Volop tijd en aandacht voor jouw campagnes
2. Goede bereikbaarheid
3. Eén vast contactpersoon om mee te overleggen en 'sparren'
4. Uitgebreide rapportages op maat met 100% inzicht in onze activiteiten voor jouw campagnes
Wij werken niet met jaarabonnementen, wel met een halfjaar abonnement.

Maak kennis met de AdWords specialist

Marloes Smit
Google AdWords/SEA Specialist

Marloes is specialist in het opzetten, beheren en optimaliseren van Google AdWords campagnes. 
Ze heeft 10+ jaar ervaring met het Google Search, Display en Shopping netwerk. Marloes focust zich op resultaatgerichte campagnes met een maximaal rendement. 

 

LinkedInE-mail

Wat onze klanten zeggen


Testimonial Robbert Treffers

“Samen met Buro Foss werken we continu aan de optimalisatie van onze investeringen om het hoogste rendement te halen. Marloes beheert ons advertentiebudget professioneel en haalt optimale resultaten met het budget. BoumanOnline hecht veel waarde aan partners als Buro Foss. Persoonlijke klantbenadering hebben wij als juwelier hoog in het vaandel staan. Dat verwachten wij ook van de mensen waarmee wij samenwerken.”

Robbert Treffers – Eigenaar BoumanOnline

Testimonial Nancy Hollander

“Marloes van Buro Foss heeft ons geholpen om onze AdWords campagnes helemaal opnieuw op te zetten en te optimaliseren. De afgelopen jaren zijn we meer gaan investeren in online marketing en specifiek in online advertising. Met als resultaat dat we meer kwalitatieve leads ontvangen. Daarnaast groeit de online omzet via onze nieuwe webshop jaar na jaar.”

Nancy Hollander – Sales medewerker Palletcentrale.nl