Google AdWords uitbesteden?


Heb je het gevoel dat je onvoldoende rendement uit je Google AdWords campagnes haalt? Dat je omzet laat liggen? Doe de Google AdWords scan.

Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons gratis en vrijblijvend een Google AdWords scan t.w.v. € 295,-.
*Alleen mogelijk voor bedrijven met gemiddeld maandbudget van € 700 per maand.

Wat houdt de AdWords scan in?

  Eerlijk en objectief advies over jouw AdWords campagnes

  Concrete punten waar je direct mee aan de slag kunt

  Google AdWords scan op maat voor jouw keywords

Eerst meer lezen over Google AdWords? Bekijk hoe wij als AdWords specialist te werk gaan.

Google AdWords scan

Veelgestelde vragen


Google Adwords is één van de populairste online marketing activiteiten. Google AdWords is effectief, meetbaar en levert ontzettend snel resultaat op. Als je Google AdWords zelf wilt beheren - naast je dagelijkse werkzaamheden - dan zijn er verschillende cursussen en trainingen die je kunt doen om te leren hoe je zo goed mogelijk met AdWords werkt. Maar het beheren van Google AdWords is ook een specialistisch vakgebied. Het kost veel tijd om bij te blijven met alle nieuwe features en strategieën die Google continu ontwikkelt. Het is een full-time job om veranderingen door te voeren, te analyseren en optimaliseren, te testen en aan te passen. Ben jij een marketeer, communicatie medewerker of eigenaar van een onderneming met te weinig tijd? Besteed Google AdWords dan uit aan een vakspecialist.
De Google Adwords specialist zorgt ervoor dat het Google AdWords budget zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Door AdWords campagnes te beheren, te meten, te analyseren en te optimaliseren zorgt de specialist voor een zo maximaal mogelijk rendement.Hij of zij zet diverse AdWords campagnes in om jouw doelgroep in de diverse fases van de customer journey te bereiken.
Wij zijn al enige jaren Google Partner. Google Adwords is immers onze specialiteit. Je kunt ons inzetten voor Search advertising, Google Shopping, Display advertising en Video advertising.Daarnaast zijn we ook Bing Ads én Google Analytics gecertificeerd.
Wij beheren en optimaliseren AdWords campagnes voor vaste prijzen per maand en werken dus niet met een uurtarief. Onze maandtarieven zijn helder beschreven op onze website. Je weet dus elke maand waar je aan toe bent omdat deze tarieven vast staan.
We zijn een kleinschalig bureau en hebben een persoonlijk 1 op 1 contact met onze klanten. Wij werken maximaal voor 10 klanten per specialist zodat we onze belofte waar kunnen maken:
1. Volop tijd en aandacht voor jouw campagnes
2. Goede bereikbaarheid
3. Eén vast contactpersoon om mee te overleggen en 'sparren'
4. Uitgebreide rapportages op maat met 100% inzicht in onze activiteiten voor jouw campagnes
Wij werken niet met jaarabonnementen, wel met een halfjaar abonnement.