Heldere prijzen per maand


Wij bieden AdWords diensten voor alle typen organisaties. Start-ups, scale-ups, kleiner of groter MKB, elke organisatie kunnen wij met Google AdWords verder helpen. Eerst meer weten over onze werkwijze of ervaring, neem dan contact op.

Basis pakket

495,-

per maand


 Beheer en optimalisatie AdWords Adverteren op Zoeknetwerk Adverteren op Display netwerk AdWords rapportage elke maand Rapportage bespreking (via Skype) Email support

Ja dit wil ik!

Webshop pakket

595,-

per maand


 Beheer en optimalisatie AdWords Adverteren op Zoeknetwerk Adverteren op Display netwerk AdWords rapportage elke maand Rapportage bespreking (via Skype) Email support+ Adverteren in Google Shopping 

Ja dit wil ik!

Goed om te weten! Looptijd min. 6 maanden. Daarna maandelijks opzegbaar. Tarieven zijn exclusief eenmalige opstartkosten (€ 395,-), 21% BTW en AdWords budget.

Extra modules


Bing adverteren

v.a. € 130 per maand

 Beheer en optimalisatie Bing ads Adverteren op Zoeknetwerk

Conversie optimalisatie

v.a. € 130 per maand

 Tracking & heatmaps Analyse landingspagina's

Social advertising

v.a. € 200 per maand

 Facebook advertising Instagram advertising Social retargeting

Kies één van onze AdWords pakketten


Vul je gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Je naam (*)

Je e-mail (*)

Je telefoonnummer (*)

Ik heb interesse in AdWords pakket (*)

 Google AdWords uitbesteden

Wil jij aan de slag met Google AdWords, maar heb je niet de kennis om hier het optimale uit te halen? Wil jij graag een AdWords specialist inhuren en AdWords uitbesteden aan een professionele Google partner? Wij helpen onze klanten in de vorm van AdWords pakketten, zo laat je het moeilijke werk aan ons over maar word je volledig op de hoogte gehouden van de prestaties en de kosten van jouw campagnes.

Basis pakket of Webshop pakket

Onze AdWords pakketten zijn verdeeld in een Basis en Webshop pakket. Het Webshop pakket is specifiek ontwikkeld voor onze E-commerce klanten met een webshop. Adverteren in het Google Shopping netwerk mag daarbij niet ontbreken. Het AdWords budget dat je wil inzetten staat geheel los van onze pakketprijzen. We kunnen je hierin wel adviseren en een bepaald dagbudget vastzetten. Je weet dan elke maand precies wat je kosten zijn. Het opstart tarief is alleen van toepassing voor accounts die nog volledig moeten worden opgezet.

Wil je meer informatie over AdWords beheer en de diverse AdWords pakketten, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Veelgestelde vragen


Google Adwords is één van de populairste online marketing activiteiten. Google AdWords is effectief, meetbaar en levert ontzettend snel resultaat op. Als je Google AdWords zelf wilt beheren - naast je dagelijkse werkzaamheden - dan zijn er verschillende cursussen en trainingen die je kunt doen om te leren hoe je zo goed mogelijk met AdWords werkt. Maar het beheren van Google AdWords is ook een specialistisch vakgebied. Het kost veel tijd om bij te blijven met alle nieuwe features en strategieën die Google continu ontwikkelt. Het is een full-time job om veranderingen door te voeren, te analyseren en optimaliseren, te testen en aan te passen. Ben jij een marketeer, communicatie medewerker of eigenaar van een onderneming met te weinig tijd? Besteed Google AdWords dan uit aan een vakspecialist.
De Google Adwords specialist zorgt ervoor dat het Google AdWords budget zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Door AdWords campagnes te beheren, te meten, te analyseren en te optimaliseren zorgt de specialist voor een zo maximaal mogelijk rendement.Hij of zij zet diverse AdWords campagnes in om jouw doelgroep in de diverse fases van de customer journey te bereiken.
Wij zijn al enige jaren Google Partner. Google Adwords is immers onze specialiteit. Je kunt ons inzetten voor Search advertising, Google Shopping, Display advertising en Video advertising.Daarnaast zijn we ook Bing Ads én Google Analytics gecertificeerd.
Wij beheren en optimaliseren AdWords campagnes voor vaste prijzen per maand en werken dus niet met een uurtarief. Onze maandtarieven zijn helder beschreven op onze website. Je weet dus elke maand waar je aan toe bent omdat deze tarieven vast staan.
We zijn een kleinschalig bureau en hebben een persoonlijk 1 op 1 contact met onze klanten. Wij werken maximaal voor 10 klanten per specialist zodat we onze belofte waar kunnen maken:
1. Volop tijd en aandacht voor jouw campagnes
2. Goede bereikbaarheid
3. Eén vast contactpersoon om mee te overleggen en 'sparren'
4. Uitgebreide rapportages op maat met 100% inzicht in onze activiteiten voor jouw campagnes
Wij werken niet met jaarabonnementen, wel met een halfjaar abonnement.