Selecteer een pagina

Google Analytics specialist

Hoe presteren de online middelen die je inzet voor je website? Haal je graag meer uit Google Analytics, maar weet je niet precies hoe? Heb je hulp nodig van een Google Analytics specialist om jouw website gegevens beter te begrijpen en te analyseren?

Veel organisaties beschikken wel over een Google Analytics account, maar slagen er nog onvoldoende in om hier belangrijke gegevens uit te halen en te interpreteren. Vaak heb je wel heel concrete vragen over je website, bijvoorbeeld:

  • uit welke regio komen bezoekers van mijn website?
  • welke pagina’s bezoeken ze en vanaf welke pagina verlaten ze mijn site?
  • via welke kanalen komen de meeste bezoekers en hoe lang blijven ze gemiddeld?

Een goed ingericht Google Analytics account geeft je hier inzicht in. Ook kun je via Analytics zien welke zoekwoorden het belangrijkste zijn en welke campagnes de meeste traffic of omzet bezorgen.

Wil je Analytics optimaal inrichten voor jouw website of webshop? Of heb je complexe vragen die door een Google Analytics specialist vertaald moeten worden naar specifieke rapportages of dashboards? Neem dan contact op met ons.

Wat we doen als Google Analytics specialist

Wil je aan de slag met Google Analytics? Neem dan vrijblijvend contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Contact met AdWords specialist

Neem contact op