Google Ads Scan

Vraag je je af of jouw Google campagnes beter kunnen? Of je meer leads zou kunnen halen dan je momenteel ontvangt? Onze SEA specialist maakt vrijblijvend een scan van jouw Google Ads account. Zo weet je precies of je op de goede weg bent! Je ontvangt van ons: 

  • Concreet advies voor het optimaliseren van het huidige account;
  • Inzicht in kansen op het gebied van online adverteren;
  • Een call via Google Hangout waarin we onze bevindingen kort toelichten;

Direct de Google Ads Scan aanvragen

Binnen 2 dagen in je mailbox! 

Deze vind je rechtsboven als je bent ingelogd in Google Ads.

Gecertificeerd Google Partner

Wij bloggen op:

Wat onze klanten zeggen

“We werken prettig samen met Buro Foss. Fijn dat we elke twee weken een call hebben. Daarnaast zijn er dashboards aangemaakt in Data studio door Marloes. Dit werkt heel erg fijn! De resultaten zijn daarmee volledig transparant en real-time.”

 

Alain van Houten
Online Marketing Manager, DRV Accountants

“De samenwerking en communicatie is perfect! Helder en to-the point. Altijd behulpzaam en alles wordt goed en snel opgepakt. De bi-weekly calls zijn erg prettig! Hierdoor bouw je een goede relatie op en ben je ook meer betrokken bij de resultaten en de werkzaamheden die worden gedaan.”

 

Sjoerd Pijnappel
Marketing Manager, Open Social

“We vinden de samenwerking erg fijn. Marloes is erg punctueel en duidelijk in haar communicatie. Daarnaast geeft ze duidelijke adviezen. Erg prettig om regelmatig een call te hebben met duidelijke actiepunten voor beide partijen. De resultaten zijn snel zichtbaar verbeterd.”

 

Ellis Driessen

Marketing & Sales consultant, GORTcoaching

Marloes van Buro Foss heeft de online advertising van de Palletcentrale opgezet en naar een hoger niveau gebracht. Marloes zet zich met veel passie in voor een goed eindresultaat. Ons contact en de samenverwerking verloopt erg fijn.

 

 

Jasper Kleingeld
E-commerce Manager, Palletcentrale

Klanten waar we met plezier voor werken

Vragen over Google Ads Scan?

Neem contact met ons op voor vragen rondom de scan. Weet je al welk pakket je wil aanvragen? Vraag dan direct aan.