Plaatsingen in het Google Display Netwerk

Nu de Display planner in de nieuwe interface niet meer beschikbaar is, kost het wat meer tijd om een succesvolle campagne te maken o.b.v. Plaatsingen. In dit blog vind je een aantal tips hoe je als AdWords specialist toch interessante Plaatsingen kunt vinden voor jouw campagne.


Lees meer

Top 7 trends Google Ads voor 2019

2018 was een jaar vol grote ontwikkelingen in search advertising. We zagen dat Google AdWords werd ge-update naar Google Ads en een totaal nieuwe interface kreeg. Nieuwe campagne types, features, targeting opties en tools werden hierin geïntroduceerd. In dit blog de trends in Google Ads voor 2019.


Lees meer

AdWords uitbesteden aan AdWords specialist: 6 factoren om rekening mee te houden

De keuze om een deel van jouw online marketing uit te besteden is niet zo snel gemaakt. Dit blog geeft je inzicht in:
- De voordelen van het uitbesteden van Google AdWords (Google Ads);
- Factoren waarmee je rekening moet houden bij het uitbesteden van Google Ads;
- Doelen en afspraken die je moet maken met een AdWords specialist.


Lees meer

Tv-schermen nieuw in Google AdWords

Sinds vorige week is er een nieuwe targetingoptie beschikbaar in Google AdWords. Naast Mobiele telefoons, Tablets en Computers is het nu ook mogelijk om te optimaliseren voor Tv-schermen. Het gaat dan om YouTube weergaves via een app op de smart-tv.


Lees meer

Welk Google Ads Netwerk zet je in?

Search. Display. Google Shopping. YouTube. Elke Google Ads Netwerk biedt zijn eigen unieke waarde. In dit blog bespreken voor welke campagne doelen, welk netwerk het meest geschikt is. Elk netwerk heeft zo zijn eigen voordelen, maar welk netwerk voor jouw campagnes het beste werkt, hangt af van de doelen die je hebt.


Lees meer

Nieuw in Google Ads: meer tekstregels in uitgebreide tekstadvertenties

Vanaf september kun je een extra kop en beschrijvingsregel aan je ads op Google toevoegen. Na de Google update twee jaar geleden waarbij uitgebreide tekstadvertenties werden ingevoerd, zijn de advertenties dus nog meer uitgebreid. Adverteerders hebben dus weer meer ruimte op de eerste pagina’s van zoekresultaten in Google Ads.


Lees meer

YouTube adverteren: 5 tips voor meer rendement

Veel organisaties durven nog niet aan de slag te gaan met YouTube adverteren. Vaak denken marketeers en ondernemers dat het niet werkt. In dit blog 5 tips om meer rendement te halen uit YouTube adverteren.


Lees meer

Instagram Shopping: zo werkt het

Instagram is vandaag de dag ontzettend populair. Dit sociale netwerk, waarin het draait om het delen van foto’s, heeft dan ook een actieve gebruikersbasis van meer dan 800 miljoen mensen.Wist je dat Instagram ook een enorme kans biedt aan ondernemers die zich richten op e-commerce? Instagram Shopping is zo'n kans! Hoe dat precies zit, vertellen we je hier.


Lees meer

Attributiemodellen in Google Ads

Attributiemodellen in Google Ads bepalen hoe de waarde voor conversies wordt toegewezen aan verschillende contactmomenten in de customer journey. Standaard staat het attributiemodel binnen Google Ads op ‘last click’. Dat betekent dat de waarde van een conversie volledig wordt toegewezen aan het laatste kanaal voor de conversie.


Lees meer

Instagram adverteren slim aanpakken in 3 stappen

Hoe pak je Instagram adverteren slim aan? Circa 4,1 miljoen Nederlanders gebruikt het kanaal. 2,1 miljoen mensen gebruiken Instagram dagelijks, dat is zelfs 40 procent meer dan in 2017. Volg onze 3 stappen en zet Instagram adverteren succesvol in!


Lees meer

Facebook én Google Ads: 4 slimme strategieën

Vaak behandelen marketeers en organisaties hun advertising kanalen als ‘losse’ kanalen.
Facebook en Google AdWords worden naast elkaar ingezet. De resultaten worden met elkaar vergeleken. In dit blog willen we laten zien dat je er ook op een andere manier naar kunt kijken.


Lees meer

6 grote veranderingen in AdWords

Tijdens Google Marketing Live afgelopen 10 juli werden meerdere grote veranderingen aangekondigd in Google AdWords. In dit blog praten we je bij over onze favoriete zes nieuwe ontwikkelingen in Google AdWords.


Lees meer